19 Eylül Gaziler Günü Töreni Düzenlendi

21 Eylül 2021 16:04 Bozkurt Belediyesi 469

700. Yıl Şehitler ve Gaziler Anıtında düzenlenen tören, çelenklerin sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sırasıyla Şehitler Anıtına sunuldu.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Jandarma Astsubay Çavuş İsa Belkay Yaman yaptı.

Törenin sonunda Kaymakam Murat Atıcı ve beraberindekiler programa katılan şehit yakınları ve gazilerle kahvaltı yaparak sohbet etti.

Gaziler gününe, Kaymakam Murat Atıcı, Belediye Başkanı Muammer Yanık, ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Coşkun Özdemir, Emniyet Amir Ali Can Aydın, siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.