131 Yıllık Geleneksel Pilav Şölenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik

28 Nisan 2023 15:20 Bozkurt Belediyesi 773

Mübarek Ramazan Bayramının 3. gününde büyüklerimizden günümüze kadar gelen 131 yıllık Pilav Şölenimizi çoşku içerisinde gerçekleştirdik.

Pandemi ve sel felaketi sebebiyle 3 yıldır gerçekleştiremediğimiz geleneğimizi bu yıl

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla birlikte 1200 kg pirinç, 650 kg et kullanılarak hazırladığımız 105 kazan etli pilavımızı yenilenen meydanımızı dolduran 7’den 70’e güzel vatandaşlarımıza ikram etmekten mutlu olarak gerçekleştirdik.

Bu özel ve anlamlı günü vatandaşlarımızla birlikte geçirmek ve güzel bir gün yaşatmak için düzenlediğimiz etkinliğimiz geleneğimiz bitmeden yıllar boyu sürecektir.

Her şeyin en iyisine layık olan değerli vatandaşlarımıza hizmet etmek bizi ziyadesiyle mutlu kılmaktadır.

Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlarda buluşmak dileğiyle...