30 Mayıs İtibariyle İlçemizdeki Çalışmalar

31 Mayıs 2022 14:59 Bozkurt Belediyesi 839

İlçemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

30 Mayıs 2022 tarihi itibariyle yapılan çalışmalar kapsamında:

1) 52 dükkân, 2 fabrika binası ve 22 rezerv dükkân alanından oluşan sanayi sitesi inşaatımızın kaba inşaatı tamamlandı. İnce işçilik çalışmaları devam ediyor.

2) DSİ Köprü İnşaatları
İlçemizde 80 mt açıklıklı gelişli, gidişli, yayalı 4 adet ulaşım köprüsü çalışmaları kapsamında meydan mevkiine inşa edilen 2 numaralı köprünün ana gövdesi tamamlandı. Yol bağlantı çalışmaları devam ediyor. Diğer 3 araç köprüsünün fore kazık işlemleri yapıldı. Yaya köprüleri ve Maraz Deresi Köprüsü için çalışmalar henüz başlamadı.

3) DSİ Ezine Çayı Islah Çalışmaları
Ezine Çayı ıslah çalışmaları kapsamında Bozkurt İlçe Merkezi Ezine Çayı ve Maraz Çayı’nda çift taraflı inşa edilen betonarme duvar çalışmaları, yan dere ıslah çalışmaları ve seki bendi brit çalışmalarının %60’ı tamamlandı. 9 adet yan dere ıslah çalışmalarından Bahçe Deresi, Havuzlu Bahçe Mevki (Bulanya Deresi), Maraz Deresi’nde çalışmalar devam ediyor.

4) DSİ Üst Havza Tersip Bendi
İlçemiz Ezine Çayı üst havzasında inşa edilecek 15 adet tersip bendi, dere tarağı ve ıslah sekisi çalışmaları devam ediyor. Maraz Çayı ve Keşlik’te tersip bendi ve tarak yapımı çalışmaları tamamlanmak üzere.

5) TOKİ
1. Bölge, Rahmi Canbaz Caddesi’nde 7 binanın temeli atıldı. 2 blokun kaba inşaatı tamamlandı.
2. Bölge, Meteoroloji Mevkii’nde 6 binanın temeli atıldı. 2 blokun kaba inşaatı başladı.
3. Bölge, Bahçe Semti’nde 4 temel kazıldı, 3 binanın temeli atıldı. 1 blokun kaba inşaatı devam ediyor.
4. Bölge, Gülsuyu Caddesi’nde 3 temel kazıldı, 2 binanın temeli atıldı. 1 binanın kaba inşaatı devam ediyor.
5. Bölge = Merkez işyerleri, konutlar, meydan ve pazaryeri temelleri kazıldı beton döküldü. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

6) Hükümet Konağı kaymakamlık hizmet binası temeli atıldı. Çalışmalar devam ediyor.

7) Doğalgaz dağıtım yerinin hafriyat düzleme çalışmaları devam ediyor. Hat döşeme çalışmaları yeni sanayi bölgesi ve Ezine Caddesi’nde devam ediyor.

8) 12 Derslik ortaokul ve 100 kişilik öğrenci pansiyonu binalarının temeli atıldı. Kaba inşaat çalışmaları devam ediyor.

9) Futbol sahası, Tribün, Kapalı Halı Saha ve 4 bölmeli soyunma odasının yapımı devam ediyor.

10) Tedaş hizmet binası onarıldı vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Enerjisa altyapı döşeme çalışmaları başladı.

11) Anaokulu onarım çalışmaları devam ediyor.

12) İlçemiz kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının yapımı %90 tamamlandı. Parsellere ve konutlara bağlantı çalışmaları devam ediyor.
Hamza Mahallemizde 2021 yılında Belediyemizce yapımı bitirilen depo inşaatı ile birlikte su dağıtım hattının tamamı yenilenecek.
Yüksek Mahallemizde Projesi tamamlanan su şebeke hattı yenilenecek.
Şen Mahallemizde kaptaj yapılacak.
Yeni Mahalle Mimir Semtimizde depo tadilatı yapılacak, su dağıtım hattı yenilenecek. Sıraca Semtimizde su dağıtım şebekesi yenilenecek.

13) İlçemizde düğün yapacak vatandaşlarımızı mağdur etmemek amacıyla Sınarcık Parkımıza öncelik vererek hızlı şekilde yaza hazırlıyoruz.

14) Yapımını tamamladığımız Şehirlerarası Otobüs Terminalimiz açılışa hazırlanıyor.

15) Meteoroloji mevkiinde ulaşımın daha rahat ve güvenilir olması amacıyla yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor.

İlçemizde devam eden çalışmaların 15 günde bir fiziki ilerleyiş son durumu vatandaşlarımızın bilgisine sunulmaya devam edilecektir.

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.